Galajurken en cocktailjurken Deurne

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Galajurken, cocktailjurken en avondjurken als alternatief voor Deurne

Je zoekt niet voor niets naar bruidsmode en avondjurken in Deurne: je kunt er werkelijk prachtige jurken kopen. Maar het kan natuurlijk zijn dat het prijskaartje je minder goed bevalt. Of dat je opziet tegen een afspraak te moeten maken. Dan is er De Galazaak: kwaliteit, variatie en perfecte pasvorm. Je kunt zonder afspraak binnen lopen en gewoon alles passen in onze vele paskamers. En dat allemaal vlakbij Deurne in Eindhoven. Hoe leuk is dat?

Daarom willen we ons graag via deze pagina aan je voorstellen. De Galazaak heeft sinds 2009 duizenden galajurken, avondjurken, cocktailjurken, jurken voor de moeder van de bruid maar ook schoolgalajurken of jurken voor een tweede huwelijk mogen verkopen aan tevreden klanten. Met die ervaring hebben we een interessant assortiment opgebouwd. Krijg je een uitnodiging voor een belangrijk feest is de vraag: wat trek ik aan? En waar vind ik dat? Het antwoord is de Galazaak.

De gevarieerde collectie van De Galazaak omvat niet alleen mooie avondjurken. Maar ook alle accessoires zoals schoenen, sieraden, gala tasjes, bolero's, shapewear, hoeden. Op die manier kan je meteen je outfit helemaal afstylen maar ook verschillende combinaties uitproberen tot je jouw look hebt gevonden. Onze ervaren adviseuses zoeken samen met jou tot je de perfecte match hebt.

Zelfs voor de heren zijn er smokings. En dat allemaal in een frisse ruime winkel met ruime parkeergelegenheid vlak achter de winkel.

Niet voor niets zijn we met vier grote winkels in Amersfoort, Nijverdal, Den Bosch en Eindhoven een van de grootste speciaalzaken voor avondmode in Nederland! En daarom dachten we: als je nu toch op zoek bent naar galajurken, cocktailjurken of avondjurken in Deurne kunnen we net zo goed even onze neus laten zien. Bij dezen!


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3