Galajurken Bussum

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

STOP MET ZOEKEN!

De mooiste feestjurken voor Naarden en Bussum...

Soms moet je je adresjes hebben. En die adresjes hang je niet aan de grote klok. Exclusiviteit is een goed bewaard geheim. En dus spreken we af dat we niet verder vertellen dat jouw buren ons allang hebben gevonden...

Toegegeven, we hebben geen schattig boetiekje in Naarden. Of Bussum. Maar een mooie, grote gala speciaalzaak in Amersfoort, achter de toren aan de Westsingel. En je zult even moeten wennen aan het soort winkel: er hangen zoveel verschillende prachtige jurken dat je makkelijk de weg kwijt raakt.

Daarom hangen alles maar gewoon op maat en kleur, dat scheelt een hoop gedoe. Bovendien hebben we allemaal gepassioneerde collega's die precies weten wat we in huis hebben, je even wegwijs maken en wanneer nodig bijstaan in de keuzes. Sinds 2009 hebben wij duizenden galajurken mogen verkopen aan heel Nederland. En dat geeft ons het gevoel dat we er een beetje kijk op hebben en je daarmee van dienst kunnen zijn.

Omdat onze collectie zo gevarieerd is wordt het een hele opgave om de juiste feestjurk of avondjurk te vinden. Daarom kan je bij ons in alle rust alles passen wat je aanspreekt: we hebben negen paskamers. We zullen je niets opdringen. We proberen je alleen met onze kennis en ervaring te helpen bij je keuze.

Vanwege onze inkoopkracht (met drie grote winkels in Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven en Nijverdal zijn we een van de grootste in Nederland) kunnen we speciale afspraken maken met onze leveranciers over exclusiviteit. Veel van onze jurken zijn nergens anders te koop. Dat geldt ook voor onze sieraden. Met onze accessoires kan je je hele outfit compleet maken. En ook verschillende combinaties uit proberen!

En dat doen dus veel mensen uit 't Gooi. Die zijn soms zo blij verrast met onze prijzen en kwaliteit dat ze meteen met meer galajurken de garderobe aanvullen. En waarom ook niet? Jammer is alleen dat we dat we niet aan de grote klok mogen hangen. Maar gelukkig weet je nu ook van dit adres(je). Galajurken voor Naarden. En Bussum. Tot gauw!


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3