Galajurken Breda

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

STOP MET ZOEKEN!

Op zoek naar mooie galajurken in Breda?

Speciaal voor onze aanstaande klanten uit Breda hebben we een pagina gemaakt om ons aan je voor te stellen. Want we weten bijna zeker dat je ons niet wilt missen in je zoektocht naar dé perfecte galajurk. Dat weten we omdat we al sinds 2009 duizenden gala- en feestjurken hebben mogen verkopen aan half Nederland, waaronder veel tevreden klanten uit Breda. Met 42.000+ volgers op facebook zijn we een begrip in de branche.

We kunnen ook wel uitleggen waarom. Allereerst zijn we een vriendelijke en toegankelijke winkel. Je kunt zonder afspraak binnenwandelen. Verder zijn we met vier grote winkels in Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort en Nijverdal de grootste speciaalzaak in dit segment van Nederland. Bijzonder: Je mag -als je op zoek bent- alles passen wat je mooi vindt. Dat klinkt een beetje vreemd. Omdat onze jurken duur en kwetsbaar zijn gaan we er anders mee om dan goedkope jurkjes van andere winkels. Bij de meeste high-end winkels mag je niets passen of aanraken of zelf pakken. Bij ons wel. Daarom hebben we veel paskamers. Wij nemen de tijd voor je. Samen met onze zeer ervaren collega's kijken we wat je nodig hebt: hun ervaring kan je goed op weg helpen. Laten we eerlijk zijn: een galajurk koop je niet elke dag en dat is best lastig.

Verder zijn feestjurken onze specialiteit. Onze winkels- en die zijn best groot - hangen helemaal vol met prachtige galajurken, korte galajurken, cocktailjurken, feestjurken voor bruiloften, jurken voor de moeder van de bruid, jurken voor schoolgala's, baljurken: noem het en het is er. Omdat we in elkaars voorraad kunnen kijken hebben drie grote winkels samen een enorm assortiment waarover je kunt beschikken. Als het bij ons niet lukt wordt het erg lastig.

Voor Breda is onze mooie winkel in Den Bosch uiteraard de meest aangewezen plek om eens te gaan kijken. Laat je inspireren o onze website en kom snel eens langs! We verheugen ons op je bezoek. Wij zijn ook op zondag open en hebben op donderdag koop avond. Zowel met trein als met auto zijn we makkelijk te bereiken.

Dus: je woont in Breda of bent op zoek naar prachtige galajurken in Breda: dan weet je nu van ons bestaan!Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3