Galajurken Barneveld

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Zoek je galajurken en feestjurken in Barneveld?

Dan mag je ons zeker niet missen. Daarom stellen wij ons aan je voor door deze pagina. Want vlakbij in Amersfoort is een van onze winkels! Daarnaast hebben we nog grote winkels in Nijverdal, Eindhoven en Den Bosch: een leuk idee als je er echt een dagje uit van wilt maken.

Al sinds 2009 is De Galazaak een begrip in Nederland en België als het gaat om bijzondere jurken voor bijzondere gelegenheden. Met een grote speciaalzaak vol prachtige jurken is er ook echt iets te kiezen. Ook voor de zondag hebben we heel mooie en betaalbare jurken. En de prijzen vallen reuze mee.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons assortiment verbetert, onze winkel geoptimaliseerd en weten onze collega's hoe ze samen met u de juiste perfecte jurk kunnen vinden. Of je nu een het huwelijk van je kinderen viert, of je je dochter wilt verwennen voor haar schoolgala met een prachtige jurk. Of je nu bent uitgenodigd voor de bruiloft van familie of vrienden. Of u kerst wilt vieren in een prachtige jurk. Of dat je een jurk zoekt voor de zondag: De Galazaak heeft het.

In onze winkel in Amersfoort staan we voor je klaar en helpen u graag bij het uitzoeken van een droomjurk. Omdat we veel paskamers hebben hoeft kun je op je gemak passen en proberen. Ook hebben we alle accessoires om het plaatje helemaal af te maken: gala-tasjes, galaschoenen en ook hoeden en sieraden.

Met drie grote winkels zijn we marktleider in feestjurken en galajurken. Als het bij ons niet lukt wordt het wel erg lastig.

Kijk lekker rond op de website, laat je inspireren en kom proberen en passen in één van onze winkels!Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3