De Galazaak Eindhoven

Galazaak Einhoven Tafel En Paskamers
Galazaak Eindhoven Collectie

De Galazaak Eindhoven

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 16.00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Gewijzigde openingstijden:

27 april - Koningsdag GESLOTEN

28 april - OPEN van 11.00 tot 17.00 uur , dus langer open!

9 mei - Hemelvaartsdag open van 12.00 tot 16.00 uur

Geen afspraak nodig

We worden nog veel gebeld en gemaild over afspraken: een afspraak maken is niet meer nodig. In het weekeinde kan het druk zijn in de winkels.

Galazaak Eindhoven, Dé Winkel vol Feestelijke Jurken!

De Galazaak Eindhoven is onderdeel van De Galazaak met winkels in Nijverdal, Amersfoort en Den Bosch. Frisse en vriendelijke winkels met een prachtige collectie aan betaalbare feestelijke jurken voor elke vrouw en elk feest. Deze jurken worden o.a. in Europa en Amerika geselecteerd en ingekocht vanwege pasvorm en kwaliteit. Samen met onze leveranciers en jullie feedback ontwikkelen wij al sinds 2009 onze collecties. Wij zijn vooral gespecialiseerd in Bruidsmoeder mode (o.a. Frank Lyman, Linea Rafaelli, Sonia Pena) , jurken voor bruiloftsgasten en schoolgalajurken (ons huismerk Dresseo, dat je nergens anders kunt kopen!). Je kunt altijd vrijblijvend komen kijken en passen: daarom hebben we veel paskamers. Onze jurken moet je namelijk passen om ze te ervaren. Om je outfit helemaal compleet te kunnen maken hebben we ook een collectie prachtige accessoires uit eigen import. Dat is het leuke van de Galazaak.

De Galazaak Eindhoven beschikt over twee extra grote paskamers of duo-paskamers: geschikt voor rolstoel of om met twee vriendinnen te kunnen passen.

Parkeren

Eindhoven is een makkelijke en toegankelijke stad. Je kunt vlakbij de winkel op de grote parkeerplaats(P-Rungraaf) vlak achter de winkel (betaald) parkeren. Onze winkel bevindt zich op loopafstand van het shopcentrum van Eindhoven, dat zeer de moeite waard is! Eindhoven is een leuke, moderne en verrassende shopstad. Vanaf het station volgt u deze route, 12 minuten lopen dwars door het stadshart. Vlakbij -op de kleine berg- bevinden zich vele leuke restaurantjes voor een heerlijke lunch!

Loading map...