Galajurken Zwolle

Koffietafel
Gangpad Nijverdal
Kassablok Facebook

STOP MET ZOEKEN!

Ben je in Zwolle op zoek naar galajurken?

Dan denken wij dat je misschien ook met ons zou willen kennismaken. Daarom hebben we speciaal voor onze aanstaande klanten die in Zwolle op zoek zijn naar prachtige jurken een pagina gemaakt om ons aan jullie voor te stellen. Met mooie grote speciaalzaken in Amersfoort (47 auto minuten) of Nijverdal (37 auto minuten) of met OV in 25 minuten zijn we vanuit Zwolle goed te bereiken. Maar ook in Den Bosch en Eindhoven hebben we mooie winkels.

De Galazaak is al sinds 2009 een begrip in de galajurken wereld. Sindsdien hebben wij duizenden feestjurken mogen verkopen aan even zovele tevreden klanten uit heel Nederland en België. Daardoor krijgen we het gevoel dat we er wel een beetje kijk op hebben. Dat vertaalt zich in een unieke collectie prachtige jurken waar we voor elk veel voorkomend feest een keuze hebben. Denk hierbij aan jurken voor de moeder van de bruid, jurken voor een schoolgala, jurken voor een bedrijfsfeest of jurken om 's zondags mee naar de kerk te gaan. Of jurken voor als je een uitnodiging voor een bruiloft hebt ontvangen.

Met vier mooie, grote winkels in Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven zijn we ook zo groot dat we met diverse leveranciers afspraken hebben kunnen maken over exclusiviteit. Dat betekend dat sommige jurken en alle sieraden alleen bij ons verkrijgbaar zijn. Het is wel een fijne gedachte dat niet iedereen met dezelfde jurk naar een feest komt...

Verder zijn we een vriendelijke, toegankelijke winkel. We willen niemand iets aansmeren. We proberen vooral te luisteren en onze ervaring te gebruiken om te helpen bij de keuze. Want we begrijpen dat het kiezen van de perfecte galajurk of feestjurk lang niet altijd makkelijk is. Je hebt immers niet elke week een bruiloft of bedrijfsfeest?

Op onze website krijgt je een indruk van het assortiment galajurken voor Zwolle. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, ook op zondag.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3