Galajurken Hengelo

Koffietafel
Gangpad Nijverdal
Kassablok Facebook

Zoek je galajurken in Hengelo?

Dan hebben we goed nieuws voor je. Vlakbij in Nijverdal zit De Galazaak. Wij zijn een met vier grote winkels in Eindhoven, Den Bosch, Amersfoort en dus Nijverdal dé speciaalzaak van Nederland met alleen maar prachtige feestjurken.

Je hebt een uitnodiging gehad voor een bruiloft. Of je kind gaat trouwen. Of je wilt je dochter nog één keer verwennen met een prachtige jurk voor haar schoolgala. Of je hebt een kerst diner met je bedrijf. Dat zijn de momenten waarop je denkt: wat moet ik aantrekken?! En vooral: waar vind ik dat? En wat kost het eigenlijk?

De Galazaak is al sinds 2009 het antwoord op die vragen. Wij hebben al duizenden galajurken mogen verkopen in heel Nederland en België. En al die ervaring passen we toe in de samenstelling van ons assortiment: welke jurken een goed pasvorm hebben. Welke een mooie afwerking hebben. Welke jurken mooi en betaalbaar zijn.

En zo hebben we een uniek assortiment van galajurken en feestjurken vanaf maat 32 tot in de maat 50. Vanaf 90 euro tot 400 euro. Kort of lang. Compleet met alle accessoires die je nodig hebt: gala-sieraden, gala-schoentjes, gala-tasjes...Bij ons kan je jezelf helemaal afstylen: je kunt passen zoveel je wilt en verschillende combinaties uitproberen. En de beste keuze maken. En dat maakt de Galazaak gewoon bijzonder.

Alle reden dus om ons in je zoektocht niet over te slaan. We staan voor je klaar met onze ervaren adviseuses die hun ervaring gebruiken om samen met jou te zoeken naar jouw perfecte feestjurk. Maar ongestoord snuffelen mag ook: we zijn er niet op uit om je iets aan te smeren...

Om kort te gaan: zoek je dus galajurken of feestjurken in Hengelo? Dan kan je ons niet overslaan in je zoektocht. Tot gauw in onze winkels, ook op zondag, zonder afspraak!


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3