Galajurken en feestjurken Roermond

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Zoek je galajurken of feestjurken in Roermond?

Dan mag je ons eigenlijk niet missen. Daarom maakten wij speciaal voor onze aanstaande klanten uit de omgeving van Roermond deze pagina om ons voor te stellen. Wij ziijn met drie grote winkels in Eindhoven, Den Bosch, Nijverdal en Amersfoort een van de grootste feestjurken en galajurken speciaalzaken van Nederland.

Als je een uitnodiging hebt voor een belangrijk feest zoals het huwelijk van je kinderen, een opening, een gala-feest met kerst, een captain's dinner, een schoolgala of je hebt een optreden als klassiek artiest... dan denk je meestal: wat trek ik aan...en waar vindt ik dat?

Dan is er Dé Galazaak! Vier grote winkels in Eindhoven, Den Bosch, Amersfoort en Nijverdal. Wij zijn al sinds 2009 het antwoord op al die vragen. En we hebben sindsdien duizenden galajurken verkocht in heel Nederland en België. Die ervaring gebruikten we om ons assortiment steeds beter te maken. En weten we ook steeds beter wat onze klanten nodig hebben. We gebruiken die ervaring om samen met jou net zo lang te zoeken tot we de perfecte galajurk hebben gevonden!

De Galazaak biedt een brede keuze uit galajurken en feestjurken in prijzen van 90-400 euro, in maten 32 tot in de 50. Voor moeders van bruiden. Voor schoolgala's. Voor een tweede huwelijk waar je een alternatief zoekt voor de witte trouwjurk. Als je het bij ons niet kunt vinden wordt het erg lastig.

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag. Dus onthouden: galajurken voor Roermond: Dé Galazaak.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3