Galajurken en cocktailjurken Den Bosch

De grootste galajurken en cocktailjurken winkel van Den Bosch

Zoek je galajurken of cocktailjurken in Den Bosch? De Galazaak is met vier grote winkels de grootste galajurken speciaalzaak van Nederland. Als sinds 2009 mochten wij duizenden jurken verkopen in heel Nederland en België aan tevreden klanten. Die ervaring gebruiken wij om samen met jouw naar je perfecte feestjurk te zoeken.

Jurken voor Belangrijke feesten in Den Bosch

Dus als je een belangrijk feest hebt en je denkt: wat moet ik aan...en waar vindt ik dat? Dan is de Galazaak het antwoord. Of je kind nu trouwt. Of je hebt een uitnodiging voor een bruiloft. Of je wilt je dochter nog één keer verwennen op haar schoolgala. Of je trouwt voor voor de tweede keer en je wilt niet in het wit...of je bent klassiek artiest en je treed vaak op en denkt: ik wil wel eens een andere jurk, maar niet te duur...je hebt een cruise en daar geeft met het captain's dinner. Voor al die situaties is er maar één oplossing: een bezoek aan de Galazaak in Den Bosch.

De Galaspeciaalzaak XL

Een fraaie, grote winkel met alleen maar galajurken, cocktailjurken, avondjurken en feestjurken. Kort en lang. Vanaf maar 32 tot in de 50. Ook alle accessoires hebben wij: dat maakt het extra leuk, want je kunt je hele outfit uitproberen en afstylen naar je eigen smaak. Clutches, galaschoenen, sieraden, bolero's: noem het maar op. In alle kleuren en maten op voorraad.

Ook de prijzen vallen erg mee: omdat we zo groot zijn met vier winkels kunnen we de prijzen scherp houden en toch jurken aanbieden met een uitstekende pasvorm en kwaliteit.

Door het grote aantal paskamers hoef je nooit lang te wachten maar kan je lekker de tijd nemen om je keuze te maken. Want laten we eerlijk zijn: het vinden van de perfecte jurk is niet gemakkelijk. Gelukkig kunnen onze ervaren adviseuses je uitstekend helpen als je dat wilt.

Kom dus vrijblijvend eens binnen wandelen om te kijken en te passen...want voor galajurken en feestjurken moet je bij De Galazaak XL in Den Bosch zijn!!


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3