Galajurken Deventer

Koffietafel
Gangpad Nijverdal
Kassablok Facebook

Galajurken voor de belangrijkste feesten vindt je hier

Als je een belangrijk feest hebt of je bent uitgenodigd voor een gala is het heel erg lastig de juiste winkel met de juiste jurken te vinden. De Galazaak is met vier ruime winkels in Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven dé grootste speciaalzaak van Nederland in dit segment.

Al sinds 2009 hebben we duizenden prachtige gala-mode verkocht aan even zovele tevreden klanten. Daar hebben we veel van geleerd en leren nog steeds. Dat passen we toe in onze winkels. Door onze collectie doorlopend te verbeteren. Door de goede vragen aan onze klanten te stellen. Op die manier worden we steeds beter.

Voor elk belangrijk feest hebben we een assortiment. Als je als moeder naar de bruiloft van je kind gaat en een prachtige jurk zoekt. Als je een uitnodiging hebt van je beste vriendin om bruidsmeisje te zijn. Als jouw bedrijf een feest geeft. Als je bent uitgenodigd voor een opening. Of je moet de gemeente representeren. Zo zijn er tal van feesten waarbij je denkt: wat moet ik aan en waar vind ik dat?!

Dat zijn wij bij De Galazaak wel gewend: wij weten als geen ander wat je nodig hebt. Wij gebruiken onze ervaring om samen met jou te zoeken naar de beste oplossing. En in 9 van de 10 keer lukt dat gewoon. Vaak zijn dat emotionele momenten.

Wij nemen alle tijd. we pushen niet. We hebben veel paskamers waar je in alle rust alles kunt proberen. We hebben ook alle accessoires om je outfit compleet te maken. Dus: heb je een feest kan je eigenlijk niet om ons heen.

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3