Galajurken Almere

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Veel behoefte aan Galajurken in Almere

We hebben gezien dat er veel mensen uit de omgeving van Almere op onze website terecht komen. Daarom hebben we daar een aparte web-pagina voor gemaakt...Speciaal om ons aan jullie voor te stellen. We hebben geen winkel in Almere, maar wel veel klanten uit Almere. En dat is dan natuurlijk niet voor niets. Met vier grote winkels in Amersfoort, Nijverdal, Eindhoven en Den Bosch zijn we de grootste speciaalzaak in feestelijke jurken van Nederland.

We horen van onze klanten dat ze twijfelen tussen Amsterdam of Amersfoort, want dat is ongeveer even ver. En dan voor onze galawinkel in Amersfoort kiezen. Omdat dat makkelijker bereikbaar is - zeker in het weekeinde vergeleken bij Amsterdam. Dat parkeren goedkoper is. Dat Amsterdam door het toerisme zo vol en druk geworden is. Dat mensen vriendelijker zijn.

Wij weten dat natuurlijk niet: we hebben dat van horen zeggen. Wat we wel weten is waarom je zeker naar Amersfoort moet komen als je op zoek bent naar een prachtige galajurk. Omdat we sinds 2009 al duizenden galajurken hebben mogen verkopen kan je zeggen dat we er een beetje kijk op beginnen te krijgen. Dat komt tot uitdrukking in ons assortiment, de soort galajurken die we inkopen, de kwaliteit en pasvorm daarvan en vooral: de keuze die je hebt.

We hebben met leveranciers speciale afspraken over exclusiviteit waar jullie voordeel bij hebben. Aandacht en service zijn bij ons heel belangrijk en daar doen we ook ons best voor. Het gaat ons om samen met jullie de juiste galajurk te vinden en je niet in de steek te laten mocht er iets mis gaan.

Dus ben je op zoek naar een galajurk voor een schoolgala, een korte galajurk, een jurk voor de moeder van de bruid of een jurk om dat je een uitnodiging hebt voor een bruiloft dan ben je bij ons aan het goede adres! We verheugen ons op je komst. tot gauw!

Jurken voor de moeder van de bruid

Jurken voor de moeder van de bruid zijn ook een specialiteit van De Galazaak: prachtige korte en lange galajurken van uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm. Het design is eigentijds en tijdloos en komt net als andere grote modemerken uit Spanje. Zo scannen we de wereld af naar de mooiste designs. En voor de prijs hoeft je het niet te laten! Kom snel kijken en passen en oordeel dan zelf!

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken voor Almere. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3