Galajurken Almelo

Koffietafel
Gangpad Nijverdal
Kassablok Facebook

Galajurken voor Almelo...

We hebben gezien dat er veel bezoekers uit de omgeving van Almelo op onze website terecht komen. Daarom hebben we daar maar een WEB-pagina voor gemaakt...Speciaal om ons kort aan jullie voor te stellen. We hebben geen winkel in Almelo, maar wel vlakbij in Nijverdal. En dat is dan natuurlijk mooi nieuws! Met vier grote winkels in Amersfoort, Nijverdal, Eindhoven en Den Bosch zijn we de grootste speciaalzaak in gelegenheidskleding voor vrouwen van Nederland.

We bestaan al een tijdje en leren veel van onze klanten die komen kijken en passen. Want dat mag, zoveel je wilt: passen is de enige manier om een jurk uit te kiezen. Door dat directe klantcontact kunnen we ons assortiment steeds verbeteren en verfijnen. Want we weten hoe lastig het kiezen is. Dus we hebben al wat voorwerk kunnen doen. Het resultaat ervan hangt in in onze vier mooie winkels in Nijverdal, Amersfoort, Eindhoven en Den Bosch.

We hebben met leveranciers speciale afspraken over exclusiviteit waar jullie voordeel bij hebben. Aandacht en service zijn bij ons heel belangrijk en daar doen we ook ons best voor. Het gaat ons om samen met jullie de juiste galajurk te vinden en je niet in de steek te laten mocht er iets mis gaan.

Dus ben je op zoek naar een galajurk voor een schoolgala, een korte galajurk, een jurk voor de moeder van de bruid of een jurk om dat je een uitnodiging hebt voor een bruiloft dan ben je bij ons aan het goede adres! We verheugen ons op je komst. tot gauw!

Jurken voor de moeder van de bruid

Jurken voor de moeder van de bruid zijn ook een specialiteit van De Galazaak: prachtige korte en lange galajurken van uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm. Het design is eigentijds en tijdloos en komt net als andere grote modemerken uit Spanje. Zo scannen we de wereld af naar de mooiste designs. En voor de prijs hoeft je het niet te laten! Kom snel kijken en passen en oordeel dan zelf!

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken voor Almelo. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.