Disclaimer

Kleur

Wij werken met professionele camera's en constante kleurprofielen in onze studio. Desondanks kunnen kleuren op jouw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid. Er zijn heel veel (technische) factoren van invloed op de juiste weergave van kleur die wij niet allemaal in de hand hebben. Dat geldt voor alle op websites weergegeven afbeeldingen. Het gaat meestal over kleine tint-verschillen die in de pastel kleuren het meest zichtbaar zijn.

Maat

Omdat er bij verschillende leveranciers uit verschillende landen ingekocht wordt kunnen de maatvoeringen afwijken. Uiteraard proberen wij zoveel mogelijk terug te brengen tot EU-standaard. Wij letten vooral op goede pasvorm en draagcomfort en door onze ruime ervaring in onze winkels kunnen we goed bepalen wat we voor je moeten inkopen. We adviseren daarom ook te komen passen: als je het aantrekt weet je het echt zeker. Onze medewerkers weten hoe jurken vallen en doen hun best de juiste jurken te presenteren.

Model

Omdat wij een zo breed mogelijke keuze willen presenteren kopen we de modellen in op doelgroep: je zult dus andere modellen en maten aantreffen voor schoolmeisjes dan voor moeders van de bruid omdat we verwachten dat een schoolgalajurk een andere is dan een jurk voor een trouwfeest. Het staat je natuurlijk vrij zelf je keuzes te maken. Als je dat wilt dan adviseren wij bij je keuze.

Voorraad

Het is goed te bedenken dat we geen webshop (willen) zijn. Dat wil zeggen dat onze website vooral een lookbook is. Het komt voor dat juist op het ogenblik dat je kijkt een maat of kleur in de winkel verkocht wordt en de update van het systeem en de communicatie naar de website nog even duurt. Wanneer een artikel in alle winkels in alle kleuren en maten is uitverkocht wordt het product niet meer getoond op de website. Vanuit elke winkel is de voorraad in de andere winkels op te roepen. Wil je weten waarom wij geen webwinkel zijn? Lees dat hier.


Prijzen

Het kan zijn dat prijzen in winkels of de website afwijken. Dat kan door fouten of bugs ontstaan. In dat geval is de prijs in het kassasysteem bepalend. Bij dit soort evidente bugs of fouten kunnen geen rechten ontleend worden aan prijzen op de website.