Galajurken en Feestjurken Geldrop

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Zoekt je galajurken of feestjurken in Geldrop?

Voor elk belangrijk feest hebben wij de perfecte jurk: De Galazaak is de galajurken en feestjurken specialist van Nederland!

Al sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in feestjurken voor belangrijke feesten. Met vier grote winkels in Amersfoort, Nijverdal, Den Bosch en Eindhoven zijn wij een van de grootste specialisten op dat gebied. Waar onze collega's het 'er vaak bij' doen is het voor ons core business.

En dat resulteert in duizenden tevreden klanten die we hebben mogen helpen met hun vragen. Want: als je kind trouwt, of je vriendin of je bent te gast op de bruiloft van een naaste vriend: wat trek je aan en waar vind je dat? En is het ook een beetje betaalbaar? Zo zijn er tal van feesten waar mensen heen willen (of zelfs: moeten) die hen voor die vraag stelt.

En al die feesten noemen wij: belangrijke feesten. Feesten waar je graag je op je best vertoont. Die je niet elke dag hebt. Waar het belangrijk is wat je hebt gekozen. Waar er naar je gekeken wordt. En dat zijn typisch feesten waarvoor het heel lastig is de goede jurk te vinden.

Gelukkig is er De Galazaak. Wij zijn dat gewend. Wij gebruiken onze lange ervaring om er samen met jou achter te komen wat bij jou past, wat bij het feest past en waar jij je prettig in voelt. Je mag passen zo veel en zo lang als je wilt.

We hebben ook alle accessoires om het hele plaatje compleet te maken!

Dus ben je op zoek naar een prachtige jurk en die mag ook wel betaalbaar zijn dan kan je eigenlijk De Galazaak niet over slaan!

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken en feestjurken voor Geldrop. Kom gerust en vrijblijvend passen in één van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3