Smoking huren

Smokings huren kan in De Galazaak Den Bosch!

Naast de verkoop van smokings hebben we alleen in Den Bosch de mogelijkheid smokings te huren. Want het kan zijn dat je er toch de voorkeur aan geeft om voor die ene keer niet te veel geld uit te willen geven. Je weet niet wanneer je de volgende keer een smoking nodig hebt. En past dan de smoking die je ooit kocht nog wel?

Smoking huren: dan zit je altijd goed

Het voordeel van een smoking huren merk je wanneer je denkt dat je maat kan gaan veranderen voordat je weer een smoking nodig hebt. Vandaar dat we heel veel smokings verhuren in de kleinere maten voor de school gala's. Want als de meiden in een galajurken komen kan je als jongen natuurlijk niet achterblijven! En vaak is het zelfs verplicht op een schoolgala.

We hebben overigens smokings in alle maten van maat 40 tot maat 60: gewone confectie maten, maar ook speciale lengtematen voor lange, smalle mensen. Of zogenaamde kwartmaten voor steviger, kortere personen. Altijd een perfecte fit dus.

Geen standaard maat smoking? Geen probleem!

Een ander voordeel is dat je een andere maat jasje dan broek kunt huren. En dat is heel erg handig: veel mannen hebben een grotere maat jasje nodig dan broek. Door deze verschillende maten te combineren heb je een perfecte pasvorm.

Losse items huren: geen probleem. Als je alleen een hemd, schoenen of alleen een smoking zonder accessoires nodig hebt: prima, het kan allemaal.

Hoe werkt het?

Kom zonder afspraak langs
Wil je er echt zeker van zijn dat jouw maat er nog is, bel dan even want onze voorraad is niet onuitputtelijk 😊
Pas tot je de perfecte fit hebt - onze collega's helpen je daarbij - verschillende maten mogen gecombineerd worden
Betaal huur plus borg
Neem je smoking-set direct mee wanneer je feest binnen 4 werkdagen is. Anders reserveren we het voor je en kom je het later ophalen
Als het pak volledig en onbeschadigd en op tijd geretourneerd is krijg je de borg weer terug
Zo simpel gaat dat

Wat kost het huren van een smoking?

Smoking Colbert en broek € 40,=

Smoking overhemden: € 10,=

Strikken in vele kleuren: 4,=

Manchetknopen: 4,=

Lakschoenen voor onder de smoking: 10,00

Al deze onderdelen zijn ook los te huur.

Aanbieding: complete smoking totaal € 65,00

Je betaald daarnaast ook altijd een BORG Je kunt de borg bij ons ook pinnen maar dan storten we het terug op je rekening

Al onze smokings zijn uiteraard gereinigd