Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Disclaimer

Kleur

Kleuren die u op uw beeldscherm ziet kunnen afwijken van de werkelijkheid. Er zijn veel factoren van invloed op de juiste weergave van kleur die wij niet allemaal in de hand hebben. 

Maat

Omdat er bij verschillende leveranciers uit verschillende landen ingekocht wordt kunnen de maatvoeringen afwijken. Uiteraard proberen wij zoveel mogelijk terug te brengen tot EU-standaard. Wij letten echter wel op goede pasvorm en draagcomfort. En adviseren daarom ook te komen passen: als u het aantrekt weet u het echt zeker. Onze medewerkers weten hoe jurken vallen en proberen u de juiste jurken te presenteren.

Model

Omdat wij een zo breed mogelijke keuze willen presenteren kopen we de modellen in op doelgroep: u zult dus andere modellen en maten aantreffen voor schoolmeisjes dan voor moeders van de bruid omdat we verwachten dat een schoolgalajurk een andere is dan een jurk voor een trouwfeest. Het staat u natuurlijk vrij zelf uw keuzes te maken. Als u dat wilt dan adviseren wij bij uw keuze.

Voorraad. 

Wij proberen u zo goed mogelijk over onze voorraad te informeren. Het komt voor dat juist op het ogenblik dat u kijkt een maat of kleur in de winkel verkocht wordt en de update van het systeem en de communicatie naar de website nog even duurt. De website geeft de gezamenlijke voorraad van de winkels weer: wanneer een artikel in alle winkels is uitverkocht wordt het product niet meer getoond. Vanuit elke winkel is de voorraad in de andere winkels op productniveau te volgen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x