Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Over ons

De Galazaak is een multibrand-store en in 2010 opgericht met als doel een smaakvolle, toegankelijke speciaalzaak te zijn in feestjurken voor allerlei gelegenheden zoals: bruiloften, bedrijfsfeesten, schoolgala's.

Uit al het aanbod van leveranciers wereldwijd maken wij een keuze die wij in onze collectie presenteren. Dit aanbod moet voor ons aan de volgende eisen voldoen: Mooi, draagbaar, niet (te) duur, kwalitatief, goede pasvorm, consistent en modern. Door directe feedback van onze klanten weten we precies wat we inkopen: daar doet u voordeel mee. Want het aanbod is overweldigend en verwarrend. We maken veel mee dat mensen toch bij ons komen na on-line teleurstellingen over levertijd, kleur, model of pasvorm. 

Met drie grote winkels beschikken we over ongekende keuze. Drie keer meer dan de grootste galawinkel die u kunt vinden! Niet alleen is onze collectie groter. Ze wisselt ook het meest van iedereen in de branche. In tegenstelling tot anderen laten wij geen jurken eindeloos hangen (en passen) maar gaan deze naar onze Outlet in Leusden. 

Het gaat ons vooral ook om kwaliteit voor een scherpe prijs. En dat kunt u zien aan de meer dan veertigduizend Facebook volgers van De Galazaak. Mensen die aangeven onze collectie mooi te vinden en collectie-updates van de Galazaak volgen: meer dan 70 updates per jaar. Daarmee steken we met kop en schouder uit boven de collega aanbieders van avondmode. Als u ons niet geloofd - en dat kunnen we ons voorstellen als je ziet wat sommige aanbieders durven beweren op hun website - dan spreken deze cijfers voor zichzelf. 

In korte tijd is De Galazaak uitgegroeid tot een begrip in de branche vanwege de zorgvuldig samengestelde collectie. Deze collectie bevat veel jurken die nergens anders te verkrijgen zijn en merken die exclusief voor de Galazaak in Nederland te koop zijn. Kenmerken zijn: betaalbaar, smaakvol en draagbaar. Onze collectie is courant en actueel en vaak uniek.

Omdat de collectie wordt samengesteld door een vrouwelijk inkoopteam weten we precies waarover we het hebben. Wij kopen geen jurken in, maar stellen collecties samen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze leveranciers. Ook worden in samenwerking met leveranciers modellen ontwikkeld die voldoen aan de vraag van de klanten. Ook dat is uniek in de branche.

Wij vragen van ons personeel echte aandacht en interesse voor de klanten. We willen ook graag horen of dat ons lukt. Want kwaliteit en aandacht is belangrijk voor ons. Als u klachten over ons heeft, neemt u dan contact met ons op via backoffice@degalazaak.nl. Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Kiest u ervoor meteen uw ongenoegen te uiten op social media verspeelt u de kans op een redelijk gesprek en een goede oplossing. 

Onze website is geen on-line shop: voor de echte beleving moet u komen passen. Daarom hebben we onze winkels een prettige, ongedwongen sfeer gegeven, ons personeel vragen we echte aandacht voor u te hebben. Er zijn veel paskamers en mag u ook passen zoveel u wilt. We dringen u niets op: het staat u vrij te kiezen wat u mooi vind. De website is vooral bedoeld als lookbook en inspiratie.

Als een van de weinige Galaspeciaalzaken zijn we lid van de branchevereniging INRETAIL. Hierdoor bent u er zeker van dat aan een hoog niveau is voldaan van service en organisatie. Als lid van onze branchevereniging hebben we ons geconformeerd aan het niveau en de eisen die de branche stelt. Daardoor bent u bijvoorbeeld zeker van een correcte klachten afwikkeling. 

De Galazaak probeert waar mogelijk haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Zo nemen wij ook oudere werknemers in dienst, wij zijn niet bang voor vaste contracten en wij streven ernaar onze medewerkers zo veel mogelijk vrijheid en verantwoordelijkheid te geven. Wij denken dat wanneer mensen met plezier hun werk kunnen doen dat voor iedereen het meest plezierig is. Uw reviews worden besproken en uw klachten worden serieus opgevolgd. Wij hebben geen vooroordeel over onze LBTG medemensen: bij de Galazaak is iedereen welkom.

Wij zamelen natuurlijk gescheiden ons afval in en wij hebben onze winkels zo veel als mogelijk verlicht met LED-lampen. Wij werken samen met betrouwbare, in Europa producerende leveranciers, en ondersteunen daarmee Europese werkgelegenheid. Als u bij ons een jurk koopt betekent dat dus echt iets voor onze gemeenschap en niet alleen voor aandeelhouders: die hebben we niet.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x