Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Over ons

De Galazaak is in 2010 opgericht met als doel een smaakvolle, toegankelijke speciaalzaak te zijn in feestjurken voor allerlei gelegenheden zoals: bruiloften, bedrijfsfeesten, schoolgala's. Met drie grote winkels waarvan de collectie en voorraad gedeeld wordt beschikken we over ongekende keuze. Drie keer meer dan de grootste galawinkel die u kunt vinden! Niet alleen is onze collectie groter. Ze is ook actueel. In tegenstelling tot anderen laten wij geen jurken eindeloos hangen (en passen) maar gaan deze naar onze Outlet in Leusden. Tel je die voorraad op bij onze drie grote winkels dan steken we met kop en schouders boven iedere aanbieder uit. Maar het gaat ons ook om kwaliteit, niet alleen om kwantiteit.

In korte tijd is De Galazaak uitgegroeid tot een begrip in de branche vanwege de zorgvuldig samengestelde collectie. Deze collectie bevat veel jurken die nergens anders te verkrijgen zijn en merken die exclusief door de Galazaak in Nederland te koop zijn. Kenmerken zijn: betaalbaar, smaakvol en draagbaar. Onze collectie is courant en actueel.

Omdat de collectie wordt samengesteld door een vrouwelijk inkoopteam weten we precies waarover we het hebben. Ook worden in samenwerking met leveranciers modellen ontwikkeld die voldoen aan de vraag van de klanten. Ook dat is uniek in de branche.

Wij vragen van ons personeel echte aandacht en interesse voor de klanten en willen ook graag horen of dat ons lukt. Want kwaliteit en aandacht is belangrijk voor ons.

Onze website is geen on-line shop: voor de echte beleving moet u komen passen. Daarom hebben we ook veel paskamers en mag u ook passen zoveel u wilt. We dringen u niets op: het staat u vrij te kiezen wat u mooi vind. De website is vooral bedoel als lookbook en inspiratie.

Als een van de weinige Galaspeciaalzaken zijn we lid van de branchevereniging INRETAIL. Hierdoor bent u er zeker van dat aan een hoog niveau is voldaan van service en organisatie. Als lid van onze branchevereniging hebben we ons geconformeerd aan het niveau en de eisen die de branche stelt. Daardoor bent u bijvoorbeeld zeker van een correcte klachten afwikkeling.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x