Galajurken on-line kopen

Wij zijn gewoon open

Wij zijn gewoon open, dus je kunt tijdens opening langskomen. In verband met het corona virus zijn we bovendien ook op afspraak open als je dat prettiger vind. Het maken van een afspraak betekent niet dat je verplicht bent iets te kopen. Als je ons bezoekt gaan we er van uit dat je je - net als wij - houdt aan de richtlijnen van het RIVM. Kom met niet meer dan 2 mensen om te voorkomen dat de winkel te vol wordt, tenzij je allemaal een jurk nodig hebt. In dat geval is het beter even een afspraak te maken.

Geef per mail van de betreffende winkel aan hoe laat je wilt komen. De mail wordt dagelijks gecheckt. Per mail bevestigen wij je afspraak.

Afspraken maken kan 24/7 gedurende de hele week. Je kunt ook een last-minute afspraak maken op de dag zelf. Als je meer wilt weten kan je altijd bellen naar de winkels of kantoor.

Hou er tijdens het weekeind rekening mee dat wanneer je in het weekeind spontaan langs komt je misschien moet wachten: wij mogen niet te veel klanten toelaten.

Galajurken on-line bestellen?

Wil je een jurk on-line bestellen? Dat kan, maar we helpen je er graag bij om teleurstelling te voorkomen. Een galajurk kopen doe jij niet elke dag. En dat is nog best heel lastig kiezen. Wij doen het wel elke dag: adviseren en verkopen van Galajurken. Die ervaring delen we graag met je voor je een keuze maakt! Gebruik daarvoor het bestelformulier bij het artikel van je keuze!

De telefoonnummers, mail adressen en openingstijden tref je hier aan.

Wij zijn heel blij met alle klanten die weer langs komen. Vanwege de nieuwe situatie zullen we allemaal moeten wennen aan deze nieuwe manier van werken. We vragen daarvoor je begrip en medewerking.

Maak hier een pas-afspraak voor een van onze winkels:

De Galazaak Amersfoort
De Galazaak XL Den Bosch
De Galazaak Eindhoven
Leusden Outlet