Clutch Dames


Clutches dames

Een avond tasje wordt ook wel een gala clutch genoemd. Het is misschien wel de belangrijkste accessoire voor tijdens een gala of een andere feest. In een gala clutch kun je namelijk de hoogstnodige spullen kwijt, zoals je telefoon, je pinpas en je sleutels. Dat is wat een gala clutch zo ideaal maakt, want je wilt natuurlijk niet met een grote tas slepen. Wij hebben bij De Galazaak gegarandeerd een gala clutch die bij jouw jurk past.

Clutch kopen tegen een scherpe prijs

Een clutch is een accessoire dat je over het algemeen niet vaak gebruikt. Daarom snappen wij dat je een clutch wilt kopen voor een scherpe prijs. Deze scherpe prijs wil overigens niet zeggen dat de kwaliteit van de gala clutch minder is. Wij verkopen namelijk alleen clutches van de beste kwaliteit! Kom snel eens langs in één van onze winkels om onze clutch tasjes te bekijken en vast te houden. Wil je eerst even inspiratie opdoen? Bekijk dan ons aanbod aan gala clutches op deze pagina.

Populair: zwarte clutches en zilveren clutches

De meest populaire gala clutches zijn de zwarte clutches en de zilveren clutches. Het voordeel van gala tasjes in deze kleuren, is dat ze bij vrijwel iedere jurk passen. Wil je liever een opvallende clutch kopen? Ook dan ben je bij De Galazaak aan het juiste adres. Naast bijzondere kleuren hebben wij ook clutches in bijzondere vormen en met leuke details. Wat denk je van een gala clutch in de vorm van een schelp of een hartje? Of een clutch met een bloem of een clutch met diamanten?

Gala clutch kopen in Amersfoort, Den Bosch of Eindhoven

Heb je op onze website een gala clutch gezien die perfect zou matchen bij je jurk? Kom dan snel naar De Galazaak in Amersfoort, Den Bosch, Nijverdal of Eindhoven. Hier kun je rustig rondkijken tussen ons aanbod aan gala accessoires en kijken of de clutch past bij jouw jurk. Heb je bij voorbaat al vragen over één van onze gala clutches? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!