de_galazaak
zoeken

Galajurken in Arnhem? | De Galazaak in Den Bosch, Amersfoort of Haarlem!


Avondjurken voor Brabant en het zuiden: De Galazaak Den Bosch hierboven.

Avondjurken voor de regio Arnhem en het midden: De Galazaak Amersfoort hierboven.

Galajurken voor de randstad? De Galazaak Haarlem hierboven.

De Galazaak is met DRIE grote winkels de speciaalzaak voor avondjurken in Nederland. drie keer groter, drie keer meer keuze, drie keer meer voorraad. Ook hebben wij onze eigen outlet, waardoor de samenstelling van onze collectie makkelijk wisselt en altijd actueel is. 

Snuffelt u vast rond op deze heldere en duidelijke website. Met filters kunt u makkelijk uw voorkeuren ingeven. En zo duidelijk en helder als onze website is, zo helder en duidelijk zijn wij. De Galazaak is de speciaalzaak zonder bla-bla. U kunt onze collectie volgen op onze facebookpagina (30.000+ likes).

Onze galawinkels in Amersfoort, Den Bosch en Haarlem hebben ruim voldoende paskamers, u kunt er altijd en vrijblijvend zonder afspraak terecht en er is er altijd een dichtbij. De winkels zijn prettig ingericht, gezellig en sfeervol. Voor de heren is er een koffietafel in Den Bosch en Haarlem waar ze het gedurende het voor hen 'eindeloze' passen wel even volhouden. U kunt bij alle winkels altijd vlakbij parkeren in een toegankelijke parkeergarage waar altijd plek is. 

Dus als u op zoek bent naar een galajurk die net even anders is: komt u ook eens bij een van onze speciaalzaken kijken!

 
Contact
Openingstijden
 
Hoe ver is het vanaf Arnhem naar Den Bosch? Of van Arnhem naar Amersfoort